Πληροφορίες Σχετικά Με..

????? ??????? ?????????


Όπως υπάρχει ο Νόμος της Βαρύτητας, ο Νόμος της Σχετικότητας και το Νόμο της Έλξης υπάρχει, επίσης, το Δίκαιο της Υγείας και της Ασθένειας.

Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε μια ιατρική έκτακτη ανάγκη, καλέστε τον γιατρό σας ή το 911 αμέσως. Οποιαδήποτε αναφορά σε προϊόντα ή υπηρεσίες δεν προορίζεται ως εγγύηση, υποστήριξη, ή σύσταση της τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή εταιρείες. Εμπιστοσύνη στις πληροφορίες που παρέχονται είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Παρακαλώ συζητήστε τις επιλογές με το γιατρό σας.


Pyramiding όστρακα χελώνας είναι ίσως το πιο κοινό πρόβλημα που οι φύλακες με την αιχμαλωσία οι χελώνες, όπως είναι σπάνια δει στην άγρια χελώνες.

Η κατάσταση δεν είναι απαραίτητα κακό η χελώνα και δεν είναι πρόβλημα, εκτός και αν υπάρχουν διατροφικές ελλείψεις που μπορεί να προκαλέσει υποσιτισμό και άλλα προβλήματα υγείας, αλλά για το μεγαλύτερο μέρος, δεν είναι ελκυστική, και αυτό είναι που προκαλούνται από την ανάρμοστη φροντίδα.

Παρ ' όλα αυτά, το ayurvedic φάρμακα χρησιμοποιήστε την ολιστική χαρακτηριστικά για να καθαρίσει το σώμα και να αποκαταστήσει την ισορροπία.
Σήμερα έχει οκτώ κλάδους που βοηθούν να απαλλαγείτε από επιβλαβείς ασθένειες Αυτές είναι Εσωτερική παθολογία, η Χειρουργική επέμβαση, η Θεραπεία της κεφαλής και του τραχήλου νόσου, Γυναικολογία, μαιευτική, παιδιατρική, Τοξικολογίας, Ψυχιατρικής, τη Φροντίδα των ηλικιωμένων και την αναζωογόνηση και τη Σεξουαλική ζωτικότητα.

Ορισμένες ασθένειες, όπως οι περισσότεροι (αλλά όχι όλοι ) μορφές καρκίνου , καρδιακές παθήσεις και ψυχικές διαταραχές, είναι μη-μολυσματικές ασθένειες, Πολλές μη-μολυσματικές ασθένειες έχουν εν μέρει ή πλήρως γενετική βάση (βλ γενετική διαταραχή ) και έτσι μπορεί να μεταδίδεται από τη μια γενιά στην άλλη.

Το αλτσχάιμερ είναι μια εκφυλιστική ασθένεια που συχνά χαρακτηρίζεται από σοβαρή απώλεια μνήμης, και παρόλο που επηρεάζει περισσότερους από 5 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες (με την άνοδο αναμένεται ως το Baby Boomer γενιά των ηλικιών), παραμένει εξαιρετικά δύσκολο για τη θεραπεία. Το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ αναφέρει μια Αυστραλιανή ερευνητική ομάδα που πρόσφατα πήρε ένα ενθαρρυντικό βήμα προς την πιθανή θεραπεία, στέλνοντας κύματα υπερήχου στο μυαλό ποντίκια με Αλτσχάιμερ. Στο 75% των ποντικιών, τα κύματα, χώρισαν τα συμπλέγματα του β-αμυλοειδούς πλάκας, που συμβάλλει στην εξέλιξη της νόσου, και αυτά τα ποντίκια που εκτελούνται καλύτερα στις επόμενες μνήμη και τη χωρική αναγνώριση δοκιμές.