Θεραπεία Της Στεφανιαίας Νόσου

????????? ??? ??? ?????

Η πρακτική μας με ακρίβεια διάγνωση και αποτελεσματικά νοιάζεται για όλα τα λοιμώδη νοσήματα, συμπεριλαμβανομένου του ιού της ηπατίτιδας Β και C), οστεομυελίτιδα, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, υποτροπιάζουσες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος χρόνιες μολύνσεις από μύκητες ή λοιμώξεις από μυκοβακτηρίδια, λανθάνουσα φυματίωση, HIV και άλλα.

Ανεπάρκεια του ενζύμου G6PD είναι μια κοινή γενετική ασθένεια που προκαλείται από ελαττώματα σε ένα ένζυμο που ονομάζεται γλυκόζη-6-φωσφορική αφυδρογονάση, ή G6PD. Το ένζυμο G6PD προστατεύει τα ερυθρά αιμοσφαίρια από καταστροφή.

Σε άτομα με έλλειψη G6PD, ερυθρά αιμοσφαίρια καταστρέφονται κατά την έκθεση σε συγκεκριμένα περιβαλλοντικά ερεθίσματα, τα οποία μπορεί να οδηγήσει σε επεισόδια της αναιμίας. Η δοκιμή αυτή περιλαμβάνει την πιο κοινή παραλλαγή που συνδέονται με την ανεπάρκεια του ενζύμου G6PD σε άτομα Αφρικανικής καταγωγής.

Μετακίνηση.

Η άσκηση σας βοηθά να επιτύχει και να διατηρήσει ένα υγιές βάρος και τον έλεγχο του διαβήτη, αυξημένη χοληστερόλη και η υψηλή αρτηριακή πίεση — παράγοντες κινδύνου για καρδιακή νόσο. Εάν έχετε καρδιακή αρρυθμία ή καρδιακή ανεπάρκεια, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί σχετικά με τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, έτσι ώστε να μιλήσετε με το γιατρό σας.

3) Επώδυνο σύνδρομο της ουροδόχου κύστης, που συνήθως αναφέρονται ως ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟΥ κυκλώματος ή διάμεση κυστίτιδα είναι μια χρόνια, πολύ επώδυνη λοίμωξη της ουροδόχου κύστης. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν συχνή προτρέπει για ούρηση, συχνή ούρηση, σπασμοί της ουροδόχου κύστης ή υπερβολική ούρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μαζί με την ούρηση, προβλήματα έρχεται ο πόνος. Της κύστης ή της πυέλου, κράτος ή ακόμα και το στομάχι σας ή κάτω μέρος της πλάτης μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη. Θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει αλλαγές στον τρόπο ζωής, θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.

4. Θεραπευτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Διαδικασία για να βοηθήσει τους ασθενείς να επιταχύνει τα αποτελέσματα. Έτσι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βοηθηθούν, η οποία θα βοηθήσει να ανακουφίσει την υπερφόρτωση σε αστικά κέντρα που παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες, όπως ο πολιτισμός συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα υγείας.

Έντονη πλύσιμο των δοντιών με το νερό στην ίδια θερμοκρασία του σώματος μπορεί να εξαλείψει τον πόνο των δοντιών αν προκαλείται από ένα κομμάτι των τροφίμων που είναι σφηνωμένη μεταξύ τους. Μην ξεχνάτε ότι είναι πολύ σημαντικό να πλένετε τα δόντια σας μετά το φαγητό και ειδικά πριν τον ύπνο.